Home > Personal Training Goeree-Overflakkee

Personal Training op Goeree-Overflakkee

Personal Training bij Invictus bestaat uit drie pijlers

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar. Naast training en voedingsbegeleiding werken wij ook met onmisbare (gedrags)coaching in de frequentie die jij wenst en nodig hebt. Of dat nu per week, per twee weken of per maand is, we stemmen het af op jouw persoonlijke behoefte en we beoordelen continue of de intensiteit verhoogd of juist verlaagd dient te worden. In ieder traject komen onze 3 pijlers  Training, Voeding en Coaching terug. 

Uniek door individuele begeleiding

Bij Invictus Personal Training draait het om jou als persoon. De persoonlijke situatie, wensen en behoeften zijn hét fundament van onze individuele begeleiding. Jouw training moet professioneel, effectief, functioneel en motiverend zijn, maar ook educatief, afwisselend, vol met plezier en gezelligheid én gericht op een blijvend resultaat. Iedereen is uniek en daar hoort een persoonlijke benadering bij.

Vrijblijvende kennismaking met jouw personal trainer

Wanneer je wilt starten met personal training zal er eerst vrijblijvend kennis worden gemaakt met de personal trainer en onze werkwijze. Vervolgens zullen we tijdens de intake een screening maken middels vragenlijsten om een beter beeld te creëren van jouw achtergrond en levensstijl. Na deze intake begint het personal trainingstraject met het in kaart brengen van jouw lichaamscompositie en je fysieke beginsituatie. Na het vaststellen van deze beginsituatie start de begeleiding aan de hand van onze 3 pijlers: Training, Voeding en Coaching volgens de structuur die het beste bij je past.

Kosten personal training

De tarieven van Personal Training bij Invictus zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur, frequentie en de eventueel aanvullende gewenste begeleiding. De tarieven zijn een indicatie van het samengestelde pakket en kunnen daardoor variëren. Klik hier om naar het prijzenoverzicht van Invictus te gaan.

Wil je gebruik maken van de GRATIS kennismaking en/of proefles van Invictus Personal Training, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.