Diensten

Je hebt een uniek lijf, een unieke lichaamsbouw en unieke persoonlijkheid. Ieder mens is anders. Daarom geloven wij in de kracht van Personal Training. Trainingen die afgestemd zijn op jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw doelen. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen met jou welke vorm van training hierbij aansluit.

Over ons

Personal Training

Lekker in je vel zitten, fitter worden, spiermassa opbouwen, vitaal ouder worden, afvallen of juist aankomen? Jouw persoonlijke trainer brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Dankzij de 1 op 1 begeleiding ga jij je persoonlijke doelen bereiken!

Contact opnemen

DUO Personal Training

Wil je samen trainen met je partner, een vriend(in) of familielid? Samen trainen is motiverend en gezellig, maar ook zeker zo effectief! Samen krijg je professionele begeleiding bij het sporten. Wij bieden daarnaast ook mogelijkheden om als gezin te komen trainen.

Contact opnemen

Personal Group Training

Trainen onder persoonlijke begeleiding en gezellige contacten opdoen? Dat kan met onze groepstrainingen! Met maximaal 6 personen is er nog steeds voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Lees meer over onze Personal Group Training.

Lees meer