Diensten

Je hebt een uniek lijf, een unieke lichaamsbouw en unieke persoonlijkheid. Ieder mens is anders. Daarom geloven wij in Personal Training. Trainingen die afgestemd zijn op jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw doelen. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen met jou welke vorm van training hierbij aansluit.

Over ons

Personal Training

Lekker in je vel zitten, fitter worden, spiermassa opbouwen, vitaal ouder worden, afvallen of juist aankomen? Jouw persoonlijke trainer brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Dankzij de 1 op 1 begeleiding ga jij je persoonlijke doelen bereiken!

Contact opnemen

DUO Personal Training

Wil je samen trainen met je partner, een vriend(in) of familielid? Samen trainen is motiverend en gezellig, maar ook zeker zo effectief! Samen krijg je professionele begeleiding bij het sporten. Wij bieden daarnaast ook mogelijkheden om als gezin te komen trainen.

Contact opnemen

Personal Group Training

Trainen onder persoonlijke begeleiding en gezellige contacten opdoen? Dat kan met onze groepstrainingen! Met maximaal 6 personen is er nog steeds voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Lees meer over onze Personal Group Training.

Lees meer

Personal Gym

Zelfstandig trainen aan de hand van maandelijkse Personal Coaching? Dan is onze Personal Gym iets voor jou! Een persoonlijke coach die maandelijks met je evalueert en bijstuurt. Altijd ruimte om efficiënt en effectief te trainen met voldoende functionele trainingsmaterialen en maximaal met 6 personen tegelijk.

Contact opnemen

Personal Coaching

Een persoonlijke coach die maandelijks met je evalueert en bijstuurt. Ideaal als aanvulling op de Personal Group Training of wanneer je ergens anders sport. Samen met jouw persoonlijke coach meer stilstaan bij jouw voedingsgewoonten, gedrag en leefstijl.

Contact opnemen