Over Mandy Hartensveld

Over mij:

Sinds dat ik klein ben vind ik het al leuk om te sporten. 10 jaar lang heb ik op turnen gezeten en dit deed ik met veel plezier. Uiteindelijk ben ik hier gestopt, omdat de sfeer niet erg gezellig was. Door deze keuze ben ik mij wel bewust geworden over hoeveel invloed de sfeer kan hebben op keuzes en motivatie van mensen. Nadat ik gestopt ben met turnen wilde ik wel blijven bewegen, maar ik wist nog niet wat ik wilde gaan doen. Uiteindelijk ben ik naar de sportschool in de buurt gegaan. Ik vond het lekker om in mijn eigen wereldje te zitten en er lekker hard tegenaan te gaan. Ik merkte echter na een tijdje dat dit toch ook niet helemaal was wat ik in mijn vrije tijd wilde. In mijn zoektocht kwam uiteindelijk terecht bij een voetbalclub in Achthuizen, waar ik nu al een tijdje met veel plezier voetbal. Ik denk toch dat hetgeen wat mij overhaalt om een sport te blijven, doen de mensen zijn. Het is een supergezellige club waar ik nog lang wil blijven.

Zoals ik al zei vind ik sfeer heel belangrijk. Ik ben in 2021 gestart met stage lopen bij Invictus. Ik merk dat de sfeer hier altijd zo goed en gezellig is, dat het eigenlijk nooit verveeld. Daarbij is stage lopen een hele goede toevoeging op de theoretische kennis op school, omdat je merkt dat in de praktijk alles altijd anders kan zijn. Door het doen leer je pas echt hoe je sporters kunt motiveren. Ik heb bij Invictus al ontzettend veel geleerd, en deze kennis kan ik direct weer gebruiken voor de lessen. Ik hoop je daar snel te zien!

 Wil jij samen werken aan een sterk lichaam en een goede mindset? Maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je mailen naar mandy@invictuspt.nl

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.