YUMAN obstacle run

Wauw het is al weer bijna mei!
 
Wat gaat de tijd toch ontzettend hard. Zo hard, dat het trainen voor de YuMan run steeds dichterbij komt. Op 5 september 2021 gaan we met een groep sportievelingen deelnemen aan deze toffe obstacle run!
 
Vooraf gaan we natuurlijk met z’n allen trainen om de run goed uit te kunnen lopen. Gedurende de 8 weken voorafgaand aan de run gaan we op vrijdag avond van 19 tot 20 uur buiten trainen om ons optimaal voor te bereiden. Jij doet toch ook mee? We vertrekken met zijn allen vanaf Invictus en maken er een sportieve en gezellige dag van. Je kunt kiezen voor de 5KM of 10KM.
 
Wat: YU MAN obstacle run
Waar: Hellendoorn
Wanneer: zondag 5 september 2021
 
Keuze 1: vanaf 9 juli wekelijks een Small Group Training outdoor les voor een optimale voorbereiding voor 130 euro p.p. (inclusief 8 SGT lessen, een extra trainingsschema voor thuis, ticket voor de YU MAN obstacle run en Invictus shirt).
 
Keuze 2: alleen deelname aan de YU MAN run voor 80 euro p.p. (inclusief een trainingsschema voor thuis, ticket voor de YU MAN obstacle run en Invictus shirt).
 
Geef je op via wendy@invictuspt.nl of neem contact met ons op voor vragen! We vinden het super tof als we met een grote groep sporters mee kunnen doen 💪

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.