Webshop

Welkom op de webshop van Invictus Personal Training.  

De spelregels zijn als volgt: 

  • Bestellingen gebeuren alleen via internet. 
  • Bestellingen worden direct geplaatst bij Unito Sports.
  • Betaling dient vooraf via IDEAL te geschieden. 
  • Na betaling plaatst Unito Sports de order, de gemiddelde levertijd is 14 dagen.
  • Invictus Personal Training schrijft de kleurstelling voor. De kleding is zwart, het logo van Invictus wordt in vuistgrootte op de linkerborst gedrukt (witte letters met een groen poppetje) 
  • Ruilen is niet mogelijk in verband met het bedrukken van de kleding. Het is mogelijk om een afspraak te maken in de showroom om kleding te passen en tevens hangt er bij Invictus een kledingrek met pasmaten.  
  • Tijdens de bestelprocedure kunt u kiezen voor verzenden via de post (tegen verzendkosten, vanaf 75 euro gratis) of ophalen bij Invictus (gratis).  

Heeft u andere wensen dan de artikelen die in de webshop staan? Neem dan gerust contact op met Wendy (wendy@invictuspt.nlom te bespreken wat wij voor u kunnen doen.  

Klik hier om naar de webshop van Invictus te gaan.

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.