Vacature

Werken bij Invictus Personal Training

Invictus PT is een ambitieus personal training bedrijf dat streeft naar hoge kwaliteitsstandaarden. Wij zijn op zoek naar een Personal Trainer die (in loondienst of als ZZP) ons leuke team wil komen versterken. We zijn op zoek naar een ervaren Personal Trainer voor het geven van de PT. 

Onze missie is mensen te helpen een duurzaam doel te bereiken met een leefstijl verandering als gevolg. Goede resultaten kunnen alleen bereikt worden als wij samenwerken aan regelmatige training, een verantwoord eetpatroon en de juiste motivatie. Hierbij helpen wij onze sporters met persoonlijke begeleiding, want ieder mens heeft andere aandacht en aanpak nodig.

Hoe ziet een avond werken eruit? We nemen je even mee; 

17.00 uur; je komt binnen, doet even een rondje langs je collega’s en roept vrolijk gedag. Je kijkt welke zaal voor jou is vandaag en gaat je materialen klaar zetten.
17:20 uur; laatste slok koffie, snel nog wat mailtjes/appjes checken en een mentale voorbereiding op de trainingen van vandaag. Staat alles klaar?
17:30 uur; je eerste PT klant komt binnen en is klaar voor een pittige krachttraining. Zijn doel is sterker worden en spiermassa opbouwen 💪
17:35 uur; ‘Hoe is het met je?” De evaluatie van de week begint. Soms goed gegeten of gedronken, soms wat minder… ‘Nog extra getraind deze week’?
17:45 uur; na de warming-up ga je aan de slag met jouw (zelf geschreven) training. Lekker afwisselend, uitdagend en motiverend.
18.20 uur; na een uurtje knallen, aanpassen waar nodig, inspelen op eventuele blessures en de houding en techniek checken, is het tijd voor de cooling-down. Tijdens het stretchen bespreek je gelijk hoe de training is gegaan én de eventuele uitdagingen voor de komende week. Alles wordt genoteerd om nauwkeurig bij te houden hoe de voortgang verloopt.
18.28 uur; de PT is afgelopen en de volgende sporters staan al weer bij de deur. Tijd voor een groep!
18.30 uur; de Personal Group Training gaat van start en het kost even moeite om er bovenuit te komen 😅 Gezellig, dat geklets! Het voelt echt als ‘jouw groepje’ en je weet precies wat er speelt bij iedereen, zowel privé als op sport gebied.
18.40 uur; richting het einde van de warming-up is het al een stuk stiller geworden en bereid je jouw sporters voor op een flinke work-out, waarbij je vandaag cardio en kracht hebt afgewisseld. Je doet de oefeningen voor en laat het eruit zien alsof het een eitje is 😆
19.00 uur; de sporters zijn lekker bezig en jij loopt rond, corrigeert, motiveert en stimuleert om nét dat stapje extra te zetten. Bij de sporter die net een paar maanden geleden gestart is, geef je wat extra aandacht aan de techniek. Iedereen, ongeacht het niveau, is welkom. Wij passen onze oefeningen hier namelijk op aan.
19.15 uur; zo richting het einde van de les treedt er (gelukkig!) wat vermoeidheid op en een sporter krijgt wat last van de lage rug. Gelukkig weet jij welke aanpassing gemaakt kan worden, om ook met een blessure of een klacht door te trainen.
19.20 uur; het uur is voorbij gevlogen en het is al weer tijd voor de cooling-down met evaluatie van de les. Ook vullen we direct even in wie er aanwezig was.
19.30 uur; de tweede groep van vanavond staat klaar en je rent tussendoor nog even snel om een glas water. Ook deze tweede groep verloopt lekker en door een opzwepend muziekje voelt iedereen de energie.
Om 20.30 uur volgt nog een Personal Training en aan het einde van de avond hebben we een heerlijke werkdag gehad (energie!). Nog even afsluiten en kletsen met collega’s voordat we naar huis gaan. Wat een voldaan gevoel!
 
Denk jij dat je binnen ons bedrijf en team past? Wij staan open voor de meest gemotiveerde Personal Trainers, welke ons team komen versterken en net zoals ons streven naar de duurzame verandering bij onze sporters. 

Vereisten zijn een goede basisopleiding zoals CIOS, HBO Sport en Bewegen, ALO, Bewegingswetenschappen, fysiotherapie of soortgelijke opleidingen. Daarnaast zijn specifieke opleidingen/cursussen zoals CHIVO een pré.

Mail jouw motivatie en CV naar info@invictuspt.nl. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.