Over Yordi Martens

Over mij:
Mijn naam is Yordi Martens. Sport is een rode draad in mijn leven. Al vanaf jongs af aan ben ik actief in verschillende sporten. Van de kartbaan en turnhal tot aan de ijsbaan in Breda. Het stond voor mij al snel vast dat ik ook mijn opleiding wilde doen in de sportbranche.

Ik heb zowel het CIOS als de Sport Fontys Hogeschool doorlopen. Gedurende mijn studie heb ik ervaren dat het werken met mensen onderdeel is van mijn passie voor dit vak. Mensen met een missie, een doel, een behoefte of een wens en dat ik, als personal trainer, daar een belangrijke rol ik kan spelen is datgene wat mij gelukkig maakt.

Bij Invictus wil ik dan ook mensen helpen, ondersteunen en begeleiden tijdens het proces richting het resultaat. Door te werken met de juiste trainingsopbouw en veel plezier ligt het behalen van jouw doelstellingen binnen handbereik.

Ben jij er klaar voor om samen met mij jouw doelstelling te behalen, maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

SMALL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Small Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn.