Over Wendy Siebel

Over mij:
Van kinds af aan heb ik ervaring opgedaan in verschillende sporten: paardrijden, fitness, indoor rowing, crossfit, circuit training, krachttraining en hardlopen. De laatste jaren heb ik steeds meer interesse gekregen in wat gezondheid nu eigenlijk is. Voor mij is gezondheid een combinatie van balans in voeding, beweging, ontspanning en een positieve instelling. In de jaren dat ik sportte in een sportschool, heb ik gemerkt dat het lastig kan zijn om hierin doelen te stellen en jezelf te blijven ontwikkelen. Om deze reden ben ik in 2016 begonnen met het volgen van Personal Training bij Invictus. Ik zag meer resultaat uit deze 1-op-1 begeleiding dan alle jaren daarvoor! Dit motiveerde mij enorm en mijn interesse in sport en gezondheid werd steeds groter. Mijn passie ligt op het gebied van coaching, voeding en sport. Hierin wil ik mijzelf verder ontwikkelen en heb de opleiding tot BGN erkend gewichtsconsulent afgerond. Hiernaast ben ik me gaan bijscholen voor het geven van PT en Small Group Training door middel van de Fit!vak erkende opleidingen Fitnesstrainer A en B. Mijn missie is jou te coachen naar een bewuste en gezondere levensstijl, wat leidt tot een gelukkig, energiek en fit leven, waarbij je er alles uithaalt wat erin zit. Als je ergens voor wilt gaan, is niets onmogelijk!

Wil jij samen werken aan een sterk lichaam en een goede mindset? Maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je mailen naar wendy@invictuspt.nl

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.