Over Wendy Siebel

Over mij:
Van kinds af aan heb ik ervaring opgedaan in verschillende sporten: paardrijden, fitness, indoor rowing, crossfit, circuit training, krachttraining en hardlopen. De laatste jaren heb ik steeds meer interesse gekregen in wat gezondheid nu eigenlijk is. Voor mij is gezondheid een combinatie van balans in voeding, beweging, ontspanning en een positieve instelling. In de jaren dat ik sportte in een sportschool, heb ik gemerkt dat het lastig kan zijn om hierin doelen te stellen en jezelf te blijven ontwikkelen. Om deze reden ben ik in 2016 begonnen met het volgen van Personal Training bij Invictus. Ik zag meer resultaat uit deze 1-op-1 begeleiding dan alle jaren daarvoor! Dit motiveerde mij enorm en mijn interesse in sport en gezondheid werd steeds groter. Mijn passie ligt op het gebied van coaching, voeding en sport. Hierin wil ik mijzelf verder ontwikkelen en heb de opleiding tot BGN erkend gewichtsconsulent afgerond. Hiernaast ben ik me gaan bijscholen voor het geven van Personal Training en Personal Group Training door middel van de Fit!vak erkende opleidingen Fitnesstrainer A en B.

Onlangs heb ik de opleiding tot Vitaliteitscoach afgerond. Vitaliteit is een populair begrip. Iedereen heeft er wel een beeld bij: springende collega’s, levendige 65+’ers, blije en energieke mensen. Maar vitaliteit is meer dan dat. Vitaliteit gaat over het bepalen van je eigen waarde en ethische keuzes maken die daarmee overeenkomen. In de praktijk gaan de vragen van klanten vaak over vitaliteit.

Ze zijn bijvoorbeeld ontevreden over zichzelf, de manier waarop zij leven, de keuzes die ze maken of de mate van controle (autonomie) en zingeving die ze in hun leven ervaren. Iemand klopt bij mij aan om af te vallen, maar blijkt een gebrek aan autonomie te ervaren. Iemand die behoeftefrustratie ervaart en zingeving of richting mist, heeft geen energie om een strikt dieet te volgen. Iemand die in een vechtscheiding zit, heeft geen bandbreedte of energie om bezig te zijn met afvallen maar wel met vitaliteit. Waar we bij leefstijl alleen coachen op gezondheidsgedrag zoals voeding en bewegen, coachen we bij vitaliteit ook op minder zichtbare aspecten zoals een goed en zinvol leven leiden. Als deze aspecten op orde zijn, volgt het gezonde leefstijlgedrag vanzelf.  

Mijn missie is jou te coachen naar een bewuste en gezondere levensstijl, wat leidt tot een gelukkig, energiek en fit leven, waarbij je er alles uithaalt wat erin zit. Als je ergens voor wilt gaan, is niets onmogelijk!

Wil jij samen werken aan een sterk lichaam en een goede mindset? Maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je mailen naar wendy@invictuspt.nl

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.