Over mij:

Al vanaf kinds af aan heb ik veel affiniteit gehad met sporten. Ik bracht hier ook graag de variatie in; zeilen, hardlopen, roeien, paardrijden, snowboarden, krachttrainen en fietsen. Aan een aantal van deze heb ik vastgehouden: krachttrainen, snowboarden voor de wintersport en het paardrijden. Die laatste is zelfs een uit de hand gelopen hobby geworden met een eigen paard. In het sporten ben ik zelf iemand die zich graag verbeterd en zo ver als mogelijk wil komen. Met een fanatieke instelling kan je elk obstakel overwinnen en kan je jezelf elke keer opnieuw leren kennen.

Toen de vraag aan mij werd gesteld als kind ‘wat wil je later worden?’ was mijn antwoord; ’fysiotherapeut!’ Met een kleine omweg ben ik in 2020 gestart aan de Hogeschool Rotterdam met de opleiding fysiotherapie. Vanaf begin af aan zit ik daar op mijn plek en ben ik als persoon en als student fysiotherapie sterk gegroeid. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat ik veel passie heb voor het vak en ik mij graag op elk gebied sterk wil maken binnen het vak. Zo dus ook in het training geven en met mensen werken. Ik geniet enorm van het proces waarbij iemand zichzelf weet te overtreffen. Vooral als de weg zo uitdagend mogelijk is. Niets is mooier dan op plekken komen waarvan je nooit had gedacht dat je er zou belanden.

Bij Invictus kan ik mijn kennis als fysiotherapeut combineren met mijn passie voor het lesgeven. Ik verwelkom je graag in de les! 

Wil jij samen werken aan een sterk lichaam en een goede mindset? Maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je mailen naar veerle@invictuspt.nl

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.