Over Sander Wagenaar

Over mij:

Zolang ik mij al kan herinneren heb ik plezier gehad in bewegen op veel verschillende manieren. Een meer enthousiaste jongen was er niet te vinden tijdens de gymlessen! Vanaf mijn 12e levensjaar ben ik een soort vorm van turnen gaan doen, Freerunnen. Toen ben ik op mijn 16e, via mijn broer, in de sportschool beland. Voor mij liefde op het eerste gezicht! Hieruit ben ik me gaan verdiepen in anatomie, voeding en trainingsleer. Ik merkte dat ik hier heel veel plezier aan overhield! Helaas kreeg ik toen een schouder blessure en moest ik naar de fysiotherapeut. Maar daardoor werd ik ook juist erg geïnteresseerd in dit vak en ben ik de bachelor fysiotherapie gaan volgen. Dit heeft mijn zicht op training ook beïnvloed. Ik ben voorstander van denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen, en deze mogelijkheid tot bewegen ook steeds groter te maken.

Wil jij samen werken aan een sterk en slank lichaam? Maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je mailen naar: [email protected]

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.