Over Niels Donkersloot

Over mij:

Als kind heb ik een passie ontwikkeld voor wedstrijdzwemmen en tijdens mijn studie was ik veel in de sportschool te vinden. Tijdens de opleiding tot Fysiotherapeut heeft de interesse in het menselijk bewegen zich verder mogen ontwikkelen. Na mijn studie ben ik verhuisd naar Zwitserland om daar gedurende twee jaar te gaan wonen en werken. Hier heb ik gemerkt dat ik niet alleen geïnteresseerd ben in hoe een persoon beweegt, maar ook wát een persoon beweegt. Een mens is niet alleen een lichaam maar ook een persoonlijkheid en je persoonlijkheid, met alles wat daarbij hoort, bepaalt voor een heel groot deel hoe je lichaam reageert. In de traditionele Fysiotherapie vind ik dat er te weinig ruimte is om deze gedachte toe te passen en daarom ben ik verder gaan zoeken. Bij Invictus heb ik wél de vertaalslag kunnen vinden tussen het menselijk bewegen en de persoon eromheen. Mijn doel is om te denken in oplossingen die standhouden en jou te ondersteunen naar een gezonde levensstijl die bij jou past!

Wil jij samen werken aan een sterk lichaam en een goede mindset? Maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je mailen naar niels@invictuspt.nl

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.