Over Maikel van den Ochtend

Over mij:

Hallo, mijn naam is Maikel en ik geef Personal Training en Small Group Training. Op de middelbare school kwam ik erachter dat de beroepen waar ik uit kon kiezen niets voor mij waren. Doordat ik wel altijd graag sportte, kwam ik tot de beslissing naar het CIOS te gaan. Daar heb ik mijn focus gelegd op het profiel fitness en ben ik zelf steeds meer krachttraining gaan doen. Tijdens mijn CIOS opleiding heb ik een aantal keuzevakken gedaan, zoals bewegen op muziek en sportmassage. Toen ik met sportmassage en fitness te maken kreeg ervaarde ik hoe leuk dit is. Dit heeft mij dan ook bij de beslissing geholpen om door te leren voor fysiotherapeut en op dit moment volg ik deze opleiding aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn visie op gezondheid een stuk breder geworden. Voor mij houd gezondheid in dat jouw lichaam sterk en gezond is en dat je mentaal veel aan kan. Mijn ervaring van sporten is dat ik hierdoor lekkerder in mijn vel zit. Voetbal is mijn passie en train dan ook vanaf mijn 4e jaar bij Herkingen. Ik vind het belangrijk om op latere leeftijd fysiek en mentaal sterk te zijn, zodat ik blessures kan voorkomen en vitaal oud kan worden. Dit gun ik jou ook! Mijn doel is om jou te helpen met het beste uit je zelf te halen, zowel fysiek als mentaal, en dit op een zo leuk mogelijke manier.  

Wil jij samen werken aan een sterk en slank lichaam? Maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.