Over Kirsten de Hoog

Over mij:

Mijn naam is Kirsten de Hoog en heel mijn leven sport ik al. Als kleuter ben ik begonnen met turnen. Vanaf mijn 6e doe ik aan wedstrijdzwemmen. Hoewel ik op hoog niveau heb gezwommen, kon ik deze sport niet meer combineren met het Cios. Ik heb toen gekozen om in teamverband voor het plezier te gaan volleyballen en voor mezelf te starten met hardlopen. Zo hou ik mijn hoofd goed leeg. Op het Cios koos ik de richting fitnessen met daarnaast ‘Sport bewegen en gezondheid’. Deze richtingen heb ik gekozen omdat ik sporten en een gezonde leefstijl belangrijk vind. In de fitness heb ik ervaring opgedaan in: circuittraining, HIIT, Zumba, spinning, yoga, body pump, bootcamp, crossfit, kickboksen en krachttraining. Ik kijk er naar uit om samen met jou te trainen voor een sterk en gezond lichaam.

Wil jij samen werken aan een sterk lichaam en een goede mindset? Maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.