Over John van Nimwegen

Over mij:
Van kinds af aan is sport mij met de pap lepel ingegoten en ik wist op jonge leeftijd al dat ik iets met sport en gezondheid wilde gaan doen. Lange tijd stond Defensie op nummer 1, toen fysiotherapie, maar uiteindelijk toch de passie voor sport gevolgd en naar het CIOS in Goes gegaan waar ik na 2 jaar versneld mocht afstuderen binnen de fitness en sportmassage.

Na het CIOS ben ik begonnen met JVN personal training en heb ik mijn weg vervolgd aan het HBO in Vlissingen waar ik in 2014 ook versneld mocht afstuderen en mijn bachelor of sports and movement heb behaald.

2015 was dan ook voor mij het jaar geworden om een professionaliserende stap te maken binnen het bedrijf en daarom de bedrijfsnaam, het concept en de huisstijl te veranderen naar Invictus personal training. Invictus betekent onoverwinnelijk.

Samen met mensen werken aan hun gezondheid is naar mijn idee het mooiste beroep van de wereld!

Wil jij samen werken aan een sterk lichaam en een goede mindset? Maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je mailen naar john@invictuspt.nl

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.