Over Florus Gravestein

Over mij:

Hallo, mijn naam is Florus Gravestein: personal trainer en CrossFit coach. Ik ben mijn hele leven eigenlijk al met sport bezig, vanaf mijn jeugd begonnen met judo, karate en boksen. Na deze tijd intensief gaan fitnessen en de interesse in mij en het menselijke fysiek was gewekt, met mezelf als proefpersoon veel getraind en met voeding bezig geweest om het uiterste uit mezelf te halen. Die tijd heb ik veel geleerd.

Sinds 2017 ben ik mijn droom gaan volgen en heb ik fitness trainer A en B gehaald en de crossfit level 1 course afgerond. Daarnaast heb ik veel in de praktijk geleerd over voeding, mindset, kwaliteit van slaap en trainingsintensiteit. Het draait bij mij altijd om de persoon in het geheel en daarbij is het mijn passie om iets aan een lifestyle blijvend te veranderen waardoor het doel van de persoon in kwestie dichterbij komt. Het combineren van kracht, uithoudingsvermogen, gymnastiek en natuurlijk houding en techniek in samenwerking met voeding is voor mij de basis waar het mee begint. Verder wil ik mezelf verder ontwikkelen in voeding, coaching en CrossFit.

Wil jij samen werken aan een sterk lichaam en een goede mindset? Maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je mailen naar florus@invictuspt.nl

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.