Over mij:

Het grootste gedeelte van mijn werkende leven was als groepslesdocent en gastvrouw op een mooie sportlocatie. Na het zelf regelmatig volgen van yoga lessen door mijn steeds terugkerende rugklachten, raakte ik steeds meer overtuigd dat ik hierover meer moest weten; hoe kan het dat Yoga zo’n positieve invloed heeft? Zo werd Yoga een belangrijk onderdeel in mijn leven en ben ik elke dag op mijn mat te vinden. Na het behalen van mijn Yoga diploma bij Arhantha Yoga ben ik nu werkzaam als Yoga en Pilates docente op het mooie Goeree Overflakkee en doe dit met heel veel liefde en passie. Kenmerken van mijn lessen zijn de aandacht en liefdevolle benadering voor het lichaam wat belangrijker is dan perfectie.

Wil jij ervaren wat Yoga voor jou kan doen? Maak dan snel een afspraak voor een proefles via onze website.

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.