Over Daniella van Vliet

Over mij:

Hallo! Ik ben Daniella en ik ben power yoga- en fitnessinstructeur. Al van jongs af aan ben ik sportief geweest en heb ik een zeer flexibel lichaam. Ik vond het altijd leuk om in beweging te zijn en hoge cijfers te halen tijdens sportwedstrijden in mijn geboorteland Oekraïne. Ik heb in 2017 mijn yoga-opleiding afgerond, en sindsdien heb ik groeps- en individuele trainingen verzorgt in meerdere landen. Ik heb ook cursussen gevolgd over verschillende massagetechnieken en cursussen over callanetics en wil in Nederland verder blijven groeien in de fitnessindustrie. Ik verzorg de yoga lessen bij Invictus. Yoga is niet alleen een reeks oefeningen, het is een filosofie die je leert om in het moment te zijn, naar je lichaam te luisteren en balans te vinden tussen verschillende gebieden. In onze zeer drukke en soms stressvolle tijd, moeten we juist nog meer naar ons lichaam luisteren, zowel fysiek als mentaal om een gezonde balans te behouden. Ik help je hier graag bij. Zie ik jou binnenkort in mijn lessen?

PERSONAL TRAINING
Personal Training Goeree-Overflakkee

Voor velen is het zelfstandig behalen van hun doelstellingen lastig. Speciaal voor hen heeft Invictus Personal Training diverse persoonlijke coaching trajecten beschikbaar.

DUO TRAINING

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus.

PERSONAL GROUP TRAINING
Small Group Training Goeree-Overflakkee

Personal Group Training bij Invictus zijn trainingen in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder professionele begeleiding. Verantwoord en effectief sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. 

PAST INVICTUS PT OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Invictus Personal Training en ontdek hoe doeltreffend en leuk de ontdekkingsreis naar jouw gezonde leefstijl kan zijn. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.