Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief 2022

In 2022 gaan er best wat zaken veranderen bij Invictus. Noem het maar ‘Invictus nieuwe stijl’. Uiteraard is de verhuizing naar het nieuwe pand de grootste verandering, maar deze laat helaas nog even op zich wachten. Gelukkig kunnen we tijdelijk terecht in Dirksland, op de Watertoren 32.

Tegelijk met de verhuizing en het nieuwe jaar zijn er een aantal zaken die we willen lanceren. Dit kunnen we wel voortzetten en daarover gaat dit bericht!

Wat gaat er veranderen?

 • Workshops in 2022
 • SGT wordt PGT
 • Uitbreiding Pro account
 • Digitale leeromgeving Huddle
 • Mobility training

Workshops

De afgelopen week hebben jullie in de Invictus app kunnen lezen dat we in 2022 een aantal workshops gaan geven, zoals een squat workshop, één voor de deadlift en één voor de presses & pushes. Ook gaan we aan de slag met workshops over voeding, afvallen, stress en ritme & regelmaat. Super tof als je hier aan mee wil doen en je kunt je opgeven bij Wendy.

PGT

Verder gaat de SGT van naam veranderen naar Personal Group Training, PGT. We willen de groepslessen nog persoonlijker maken en dit gaan we doen door een andere invulling aan het Pro account te geven. Het Pro account is jouw persoonlijke coach in combinatie met sporten in een kleine groep. Hieronder lees je er meer over. De komende tijd zal de naam SGT gaan verdwijnen en vervangen worden door PGT.

Pro account

Zoals jullie wellicht weten hebben we voor de PGT leden als aanvulling op hun abonnement een Pro account. Op dit moment hebben de leden met dit account toegang tot:

 • de Facebook groep waarin wekelijks trainingen worden gedeeld
 • de Food app met een persoonlijk voedingsplan
 • de extra functionaliteiten van de app zoals zelf trainingen maken
 • het bijhouden van gebruikte gewichten tijdens de trainingen
 • het bijhouden van hun voortgang tijdens de trainingen

Achter de schermen hebben we afgelopen maanden hard gewerkt om hier een nieuwe invulling aan te geven en het Pro account in een nieuw jasje te steken. Met het nieuwe PRO Account krijg je via onze Invictus app én de digitale leeromgeving Huddle toegang tot veel meer mogelijkheden. Denk aan:

Training

 • Toegang tot de PRO-trainingsschema’s (voor thuis of in een sportschool);
 • Zelf je trainingsschema’s maken en printen;
 • Uitleg in de app van alle oefeningen in 3D video’s;
 • Toegang tot de wekelijkse Invictus@home work-outs, met onder andere BBB (buik, billen & benen), HIIT (high intensity) en stretch & relax trainingen;
 • Toegang tot de wekelijkse boks combinaties, waardoor je thuis kan oefenen voor de Small Group Training Circuit & Boxing;
 • Toegang tot de les die gegeven wordt tijdens de Personal Group Training Strength, waardoor je jouw gebruikte gewichten kunt noteren voor voortgang en progressie.
 • Toegang tot de Mobility oefeningen voor thuis.

Voeding

 • Het volledige voedingsprogramma in de Food app, met gepersonaliseerd voedingsplan en te behalen doelen op het gebied van kilocalorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten;
 • Uitgebreide voortgangsregistratie mogelijkheden;
 • 12 weken cursus ‘afvallen’ in de digitale leeromgeving Huddle.

Coaching

 • Kennisberichten in de educatiegroepen;
 • Het aansluiten bij Invictus clubuitdagingen;
 • Het maken van persoonlijke uitdagingen;
 • Bij zwangerschap de toegang tot de digitale cursus Zwanger en Fit, inclusief een postpartum herstelprogramma voor thuis.

Naast al deze extra’s, krijg je als Pro lid ook 50 % korting op de workshops en presentaties die we regelmatig gaan geven. De onderwerpen lopen uiteen van slaap, tot stress en ontspanning, maar ook over bepaalde oefeningen en bewegingspatronen. Alle ingrediënten voor een gezonde leefstijl komen aan bod! Het Pro account is jouw persoonlijke coach in combinatie met sporten in een kleine groep.

De kosten van het Pro account zijn:

Invictus Pro & Online (Standaard inbegrepen bij PT/DUO en COACHING)

Aantal maanden

Maandprijs

12,00

 € 9,99

6,00

 € 14,99

3,00

 € 19,99

Voor vragen en/of het activeren van jouw Pro lidmaatschap stuur je een berichtje naar wendy@invictuspt.nl

 

De digitale leeromgeving Huddle

We hebben er de afgelopen maanden af en toe al iets van laten zien, maar onze digitale leeromgeving is klaar om gebruikt te gaan worden! De PT en DUO klanten krijgen hier automatisch toegang toe met hun huidige abonnement. Voor de PGT leden geldt dat je toegang krijgt wanneer je het vernieuwde Pro abonnement hebt afgesloten. In de Invictus Community vind je verschillende E-learnings, zoals Voeding & afvallen, home work-outs, Zwanger & Fit, webinars en de bokstraining. De komende tijd zullen we hier meer informatie over geven. Ook kun je binnenkort een mail verwachten met de uitnodiging om jouw account te activeren.

Mobility training

Mobiel zijn is essentieel voor een vitaal leven. Vitaliteit staat onder meer voor het hebben van regie op je eigen leven. Wanneer je onvoldoende mobiel bent, beperkingen hebt in je gewrichten of onvoldoende bewegingsbereik hebt, neemt niet alleen je bewegingsvrijheid af. Ook loop je het risico blessures te krijgen doordat je gewrichten op een verkeerde manier belast. De algehele kwaliteit van leven neemt af. Mobility training is – in het kort – een combinatie van flexibiliteit plús het opbouwen van kracht van spierweefsel rondom je gewricht. Ook je brein, stabiliteit en ademhaling spelen een grote rol. Mobiliteitstraining zorgt voor een verbeterde vochtbalans in en rondom gewrichten. Mobiliteitstraining is géén quick fix. Het vereist discipline én tijd: mobiliteit neemt pas toe wanneer je regelmatig oefent en je brein de nieuwe bewegingen opslaat. Dit noemen we ook wel neuromusculaire training. Met mobility training kun je het bewegingsbereik van een gewricht verbeteren. Ook kan het leiden tot gezonde gewrichten met een verbeterde vochtbalans. Bovendien kan mobility training bijdragen aan een betere lichaamshouding en een sterkere core. Alledaagse pijntjes en kwaaltjes nemen af en het lichaamsbewustzijn neemt toe. Al onze trainers zijn gespecialiseerd in mobility training en het wordt (wanneer nodig/gewenst) een vast onderdeel van de Personal Trainingen. De trainers zullen dit jaar starten met mobility testen om te checken hoe je ervoor staat en samen met jou een plan opstellen om hier aan te werken.

Voor alle vragen kun je bij Wendy terecht en we hopen dat jullie een stukje extra aanbod gaan ervaren bij Invictus.

Met sportieve groet,

Team Invictus

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.