New year battle

ACTIE – New Year Battle
 
3 maanden sporten én voedingsadvies (2x Personal Training, 10xPersonal Group Training, 3x voedingscoaching)
 
De december periode, met als hoogtepunt natuurlijk Kerst en Oud en nieuw, zitten altijd vol calorierijke verleidingen zoals borrels, feestjes, en etentjes. Daarbij nodigen de donkere dagen niet echt uit om je in het zweet te werken of om nog lekker naar buiten te gaan. Allemaal begrijpelijk en daarom komen velen van ons gedurende deze periode ook enkele kilo’s aan of leveren in op hun fitheid. Maar geen stress, zodra jij er klaar voor bent, hebben wij het ideale programma voor jou!
 
Invictus PT organiseert namelijk de New Year Battle. Wil je werken aan jezelf en je motivatie terugvinden? Wil je aan de slag om je weer fitter te voelen, om af te vallen, om spiermassa op te bouwen, om vitaler of gezonder te worden? Of omdat je simpel weg professionele begeleiding wenst: dan is de New Year Battle beste keuze voor jou! Reken af met jouw ongewenste gewoontes en ga in 2023 de uitdaging met jezelf aan.
 
Je start het traject van drie maanden met 2 Personal Trainingen om jouw techniek en houding op te frissen. Hierna train je verder in de Personal Group Training, sporten in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder deskundige begeleiding. Bij de aanvang, halverwege én aan het einde krijg je voedingscoaching. Gevarieerd, verantwoord en smakelijk eten, maar dan beter ingepland en afgestemd op jouw situatie, wensen en behoeften.
 
3 maanden sporten én voedingscoaching, een mooie start van het nieuwe jaar! De kosten zijn 130 euro per maand. Wij helpen jou graag om lekkerder en fitter in jouw fel te zitten, door de juiste begeleiding op het gebied van training, voeding en coaching.
 
Interesse? Neem contact met ons op via een mail naar wendy@invictuspt.nl, of neem contact op via de groene button en we plannen een vrijblijvende kennismaking waarin we alles uitleggen over de New Year Battle.

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.