Invictus Jaarprogramma

Nieuw: het Invictus Jaarprogramma

Je leeft niet zo gezond, maar het lukt je maar niet om er iets aan te doen.
 
s’ Avonds heb je geen puf meer om nog iets te ondernemen. Je bent teleurgesteld in jezelf omdat je je steeds maar voorneemt om er iets aan te doen, maar het niet uitvoert. Je eet ongezond, je beweegt te weinig, je voelt je futloos en gefrustreerd. Je bent niet blij met jezelf.
 
Je hebt behoefte aan een plan. Een plan met blijvende resultaten. Met handvatten voor jouw leefstijl en een stok achter de deur om al die goede voornemens nu wel uit te voeren. Een volledig plan met de onderdelen Training, Voeding en Coaching, dat haalbaar is voor jou, waarmee je jouw doelen behaald en waardoor jij straks zelfverzekerd en vol energie de zomer in gaat.
 
Invictus heeft dit plan voor jou: het leefstijl Jaarprogramma.

 

Invictus PT houdt zich bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze klanten, met als focus een gezonde leefstijl. In dit kader willen wij ook iets betekenen voor de inwoners van Goeree-Overflakkee en in 2022 dit unieke programma aanbieden.
 
De dagelijkse praktijk maakt namelijk duidelijk dat een kortdurend leefstijl programma meestal niet afdoende is. Speciaal daarom hebben we een 11 maanden durend groepstraject opgezet, waarbij veiligheid, groepsgevoel, gezelligheid, duurzame leefstijlverandering en resultaat de sleutelwoorden zijn.
 
In de maatschappij zien we op grote schaal problemen die te maken hebben met leefstijl zoals; je niet fit voelen, overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten. Om dit maatschappelijke probleem aan te pakken, lanceren wij het Invictus Jaarprogramma. Tijdens dit programma leren de deelnemers hoe ze eindelijk écht gezonder, slanker en vooral fitter kunnen worden en blijven!
 
Het programma bestaat uit 11 maanden met ieder een eigen leefstijl thema, groepsactiviteiten met een fysieke training waar iedereen op zijn of haar niveau aan kan deelnemen, interactieve workshops over onder andere: ritme en regelmaat, wilskracht en gewoonten, dagelijks bewegen, voeding, slaap, stress, infobesitas, én uiteraard training, test- en meetmomenten en een gezamenlijke afsluiting. Daarnaast krijgt elke deelnemer een persoonlijk voedingsplan en 44 opdrachten op gedragscoaching. Durf jij deze strijd aan?
 
De thema’s die we gaan uitwerken;
We starten met ‘wat wil je en waar ga je voor’? Reflectie op de eigen situatie en ontdekken wat je echt wilt in het leven, zodat een gezondere leefstijl een gewenste situatie wordt om alles uit het leven te halen. Vervolgens gaat het over ritme en regelmaat, maar ook over plannen, wilskracht en vaste gewoontes. We gaan het hebben over (het omgaan met) stress, (beter) slapen en uiteraard voeding. Nieuwe gewoontes vasthouden en wat te doen bij terugval is een belangrijk onderwerp. Wil je een paar kilo afvallen? Ook dat behandelen we! Zo zie je, alle thema’s rond leefstijl worden tijdens de maandelijkse bijeenkomsten besproken. Hiernaast trainen we één keer per week in een Small Group Training. 

Hoe gaan wij jou een jaar boeien? Nou, door de volgende ingrediënten die het volhouden bevorderen;

– 11 verschillende maandthema’s dus geen herhaling,
– Vaste groepssamenstelling dus je groepsgenoten rekenen op je,
– Onderling zelfstandig aan de slag, wat eigen initiatief bevorderd,
– Maandelijkse uitgebreide samenkomsten wat de groepssfeer bevorderd,
– Maandelijkse uitdagingen, wat de focus afhaalt van een verderop liggend einddoel, en juist brengt op het behalen van kleine successen,
– Deelname aan de sportlessen, waar je verwacht wordt en waar variatie en persoonlijke aanpak centraal staat.

 
De kosten
Het complete programma, met alles erop en eraan, inclusief 1 keer per week sporten, kost 150 euro per maand. 
 
Jij wil toch ook;
– Jouw beste jaar ooit beleven?
– Resultaten behalen en behouden?
– Leren hoe je een terugval voorkomt?
– In een besloten groep aan de slag?
– Alles uit het leven halen dat erin zit?
 
Kun jij je hierin vinden of weet je iemand die je héél gelukkig kan maken met dit programma, geef jezelf of anderen dan nu op via wendy@invictuspt.nl. 
 
Ja, 2022 kan ook jouw beste jaar worden!

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.