Invictus Business

Werkgevers en werknemers krijgen steeds meer op hun bord. Er wordt steeds meer van ze gevraagd en in deze Corona periode moeten we vaak meer werk doen met minder mensen. Als ondernemer/werkgever wilt u de toekomst van het bedrijf veilig stellen en de gezondheid van medewerkers is hierin een belangrijke pijler. Ziekteverzuim heeft vaak achterliggende redenen zoals inactiviteit, teveel stress en slechte eet- of leefstijlgewoonten. Als medewerkers zich fitter voelen zijn ze juist productiever, is er sprake van minder ziekteverzuim en kan de werkgever iedere kracht zo goed mogelijk benutten. Bovenal hebben de medewerkers plezier in hun werk.  

Vind u het belangrijk om medewerkers bewust te maken van het belang van hun gezondheid en wilt u een gezonde levensstijl stimuleren? Met Invictus Business heeft u de leefstijl van de werknemers in eigen hand.

U kunt ze bijvoorbeeld ondersteunen bij sporten, gezond leven, een betere balans tussen werk en privé en het kiezen van de juiste voeding. De oplossing hiervoor is het aanbieden van een 24/7 lifestyle coaching aan de medewerkers, met als resultaat duurzamere inzetbaarheid van vitaal en gemotiveerd personeel met een laag ziekteverzuim en een hoge arbeidsproductiviteit.

In de praktijk ziet het er als volgt uit: de medewerkers krijgen toegang tot de Invictus Business gezondheidsapp, met hierin onder andere (thuis)trainingen, beweeg-uitdagingen, een persoonlijk voedingsplan (met de mogelijkheid om af te vallen of juist aan te komen in spiermassa), motivatieberichten, kennisberichten en video’s. De medewerkers kunnen hier vervolgens zelf mee aan de slag. Wanneer dit gewenst is, kunnen medewerkers ook een persoonlijke coach aangewezen krijgen die online met hen communiceert en de doelen en resultaten evalueert. Dit zorgt voor een extra motivatie boost en het halen van persoonlijke doelstellingen. Naast de online diensten is het ook mogelijk om de Invictus Business coach bijvoorbeeld lezingen en workshops te laten geven. Door de social community binnen de Invictus Business app wordt ‘gezondheid’ een belangrijk onderwerp onder de medewerkers en stimuleren zij elkaar om stap voor stap naar een gezonde(re) levensstijl te bewegen.

Invictus Business biedt dus middels een online leefstijl community, aangevuld met online of lokale begeleiding, alle relevante handvatten voor uw personeel om een gezonde leefstijl te starten en te behouden. Door de verschillende begeleidingsprogramma’s en -niveaus is Invictus Business begeleiding beschikbaar voor iedere werknemer. De diensten van Invictus Business zijn vrijblijvend in een persoonlijk gesprek toe te lichten waarbij we bespreken tegen welke problemen het bedrijf aanloopt en hoe Invictus Business hierin kan ondersteunen.

Invictus Business, blik op een sterke en gezonde toekomst. 

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.