Fit de zomer in

ACTIE – Fit de zomer in!


Ons programma ‘Fit de zomer in’ gaat weer van start in april 2022 en we zoeken deelnemers die hun gewenste resultaat willen gaan behalen voordat de zomer begint. Dit programma zal heel goed toe te passen zijn in jouw leven, met uitdagende trainingen en voedingscoaching om jouw (ongewenste) gewoontes te veranderen. Het is ontworpen om nu eindelijk je gewenste resultaat te behalen én je leert hoe je dit vol kan houden.

Hiervoor moet je wel voldoen aan de volgende criteria:

– Positieve instelling

– Je wil het roer omgooien

– Je wil er beter uit gaan zien

– Je kan gedurende 3 maanden, 2 keer per week 60 minuten komen trainen in onze gym

– Je bent bereid om onze coaching toe te passen

– Niet bang zijn om ervoor te gaan!

– Bereid zijn om gedurende 3 maanden €125,- per maand te investeren in jezelf

Wij zijn er zeker van dat wanneer je deelneemt aan dit programma, je een hele grote stap gaat zetten in het vergroten van jouw fit- en gezondheid.

Wat houdt het programma in?

Gedurende drie maanden volg je 2 keer per week een Personal Group Training. Voor het rooster en beschikbare tijden check je www.invictuspt.nl. Bij de start van het programma vindt een uitgebreide intake plaats, waarin de doelen voor de maand gesteld worden en waarbij je persoonlijk voedingsadvies krijgt. Bij de start van maand 2 en maand 3 vindt er een voortgangsgesprek plaats waarbij we de voortgang, valkuilen en successen bespreken. Ook maken we een plan van aanpak voor de komende maand. Aan het eind van het programma vindt de evaluatie plaats, waarin we bespreken hoe de doelen behaald zijn en hoe je door wil gaan met het werken aan jouw fitheid.

Wil jij jouw gezondheid een kickstart geven en klaar zijn voor de zomer? Omdat we beperkt ruimte hebben, zijn we alleen op zoek naar mensen die hier serieus voor willen gaan! Geef je op middels een mail naar wendy@invictuspt.nl

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.