Home > Duo Training Goeree-Overflakkee

DUO Training op Goeree-Overflakkee

Samen sporten bij Invictus

Wil je samen sporten met je partner, vriend(in) of bekende? Ben je op zoek naar Personal Training in een DUO jasje waar je samen begeleid kunt sporten onder professionele begeleiding? Volg dan de DUO Training bij Invictus. De voordelen van Personal Training én de gezelligheid van samen sporten. Het traject is hetzelfde opgebouwd als bij Personal Training, alleen wordt de aandacht bij de DUO Training verdeeld over twee sporters. Invictus Personal Training werkt ook bij de DUO training met de 3 pijlers: Training, Voeding en Coaching. Waarom alleen, als het ook samen kan? Samen trainen is effectief, motiverend en gezellig. Of het nu gaat om fitness oefeningen, krachttraining, cardio training of een combinatie hiervan, bij Invictus Personal Training is dit allemaal mogelijk. Vraag bij ons ook eens naar de mogelijkheden om als gezin te komen trainen bij Invictus!

Uniek door individuele begeleiding

Bij Invictus Personal Training draait het om jou als persoon. De persoonlijke situatie, wensen en behoeften zijn hét fundament van onze individuele begeleiding. Jouw training moet professioneel, effectief, functioneel en motiverend zijn, maar ook maar ook educatief, afwisselend, vol met plezier en gezelligheid én gericht op een blijvend resultaat. Iedereen is uniek en daar hoort een persoonlijke benadering bij.

Vrijblijvende kennismaking met jouw personal trainer

Wanneer je wilt starten met personal training zal er eerst vrijblijvend kennis worden gemaakt met de personal trainer en onze werkwijze. Vervolgens zullen we tijdens de intake een screening maken middels vragenlijsten om een beter beeld te creëren van jouw achtergrond en levensstijl. Na deze intake begint het personal trainingstraject met het in kaart brengen van jouw lichaamscompositie en je fysieke beginsituatie. Na het vaststellen van deze beginsituatie start de begeleiding aan de hand van onze 3 pijlers: Training, Voeding en Coaching volgens de structuur die het beste bij je past.

Kosten DUO Training

De tarieven van DUO Training bij Invictus zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur, frequentie en de eventueel aanvullende gewenste begeleiding. De tarieven zijn een indicatie van het samengestelde pakket en kunnen daardoor variëren. Klik hier om naar het prijzenoverzicht van Invictus te gaan.

Wil je gebruik maken van de GRATIS kennismaking en/of proefles van Invictus Personal Training, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

BIJNA KLAAR 50%