Afvallen op Goeree-Overflakkee

Snel afvallen op een verantwoorde en blijvende manier?

Iedereen heeft wel eens te maken een schommelend gewicht en de wens daar iets aan te willen veranderen. Of het nu gaat om aankomen, afvallen, of juist op gewicht blijven; bij Invictus hebben wij een andere aanpak. Helaas zijn er namelijk veel tijdelijke wondermethodes die op lange termijn juist averechts lijken te werken. Ze beloven je snel af te vallen, maar vaak komt het gewicht er ook weer aan, het heeft geen duurzaam effect. Invictus brengt hier verandering in! Onze voedingscoach, een erkend gewichtsconsulent, helpt jou om blijvend op een gezond gewicht te komen. Wat doen wij anders? Wij coachen en leren jou aan de hand van onze vaste cyclus, jouw voedingspatroon stap voor stap te analyseren en te verbeteren. Gevarieerd, verantwoord en smakelijk eten, maar dan beter ingepland en afgestemd op jouw situatie, wensen en behoeften.

We werken met onze eigen digitale leeromgeving, waarbij je start met een 12 weken cursus over voeding en afvallen. In deze cursus leer jij alles over gezonde voeding, een gezond voedingspatroon opbouwen en deze vasthouden. Niet alles in 1 keer veranderen, maar stap voor stap een duurzame gedragsverandering, dat is ons doel! Door onze begeleiding helpen we jou om je doelen te behalen. Jij bent de enige die jezelf kan veranderen. Maar wij helpen jou bij deze ontdekkingsreis en daarom sta jij er bij ons nooit alleen voor. Samen komen we verder, dan ben je pas onoverwinnelijk. 

Invictus heeft een erkend BGN-gewichtsconsulente in huis, zij werkt volgens de ‘Richtlijnen gezonde voeding’ van de Gezondheidsraad. De richtlijnen zijn getoetst op de huidige stand van de wetenschap en worden voor de consument vertaald door het Voedingscentrum. Waar deze veranderen, veranderen wij mee! De consulten van de voedingsdeskundige worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraars. Neem wel altijd even contact op met jouw zorgverzekeraar zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Kijk ook eens naar de mogelijkheden om voedingscoaching te combineren met onze Personal Group Training, Personal Training of DUO Training

Kosten Voedingscoaching

De tarieven van Voedingscoaching bij Invictus zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur, frequentie en de eventueel aanvullende gewenste begeleiding. De tarieven zijn een indicatie van het samengestelde pakket en kunnen daardoor variëren. Klik hier om naar het prijzenoverzicht van Invictus te gaan.

Wil je meer weten over voedingscoaching bij Invictus Personal Training?  Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.