ACTIE – REBALANCE YOUR LIFE

2 maanden sporten én voedingsadvies

(2 keer Personal Training, 6 keer Small Group Training, 3 keer voedingscoaching)

De zon laat zich steeds vaker zien en de zomer komt steeds dichterbij. De korte broeken hebben we in april zelfs al aan gehad! Binnenkort mogen we weer naar het strand, na een lange tijd van thuis blijven. Heerlijk natuurlijk, maar hoe heb jij de Corona crisis doorstaan? De afgelopen maanden zijn de sportscholen gesloten, hebben we thuis gewerkt, zijn de kinderen thuis geweest en lag ons sociale leven plat. Dit heeft voor veel mensen een negatieve invloed gehad op onze conditie. Iets te weinig bewogen en iets te veel gegeten… Voel jij je fit en ga je zelfverzekerd in jouw badkleding het strand op? Of wil je eerst weer werken aan jezelf en je motivatie terugvinden? Wil je aan de slag om je weer fitter te voelen, om af te vallen, om spiermassa op te bouwen, om vitaler of gezonder te worden? Of omdat je simpel weg professionele begeleiding wenst: dan is ons Rebalance Your Life programma de beste keuze voor jou!

Je start het traject van twee maanden met 2 Personal Trainingen om jouw techniek en houding op te frissen. Hierna train je verder in de Small Group Training, sporten in een kleine groep van maximaal 6 personen, onder deskundige begeleiding. Bij de aanvang, halverwege en aan het einde krijg je voedingscoaching. Gevarieerd, verantwoord en smakelijk eten, maar dan beter ingepland en afgestemd op jouw situatie, wensen en behoeften.

2 maanden sporten én voedingscoaching voor het totale bedrag van 250 euro (125 euro per maand). Wij helpen jou graag om lekkerder en fitter in jouw fel te zitten en zelfverzekerd over het strand te paraderen, door de juiste begeleiding op het gebied van training, voeding en coaching.

Interesse? Neem contact met ons op via een mail naar wendy@invictuspt.nl en we plannen een vrijblijvende kennismaking waarin we alles uitleggen over ons Rebalance Your Life programma!

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.