ACTIE – #fitondankscorona

#fitondankscorona ACTIE

ACTIE – Het is een gek jaar geweest. We zijn veel thuis geweest, we hebben minder bewogen en soms veel stress gehad. Heb jij in dit afgelopen jaar goed voor jezelf gezorgd? Of is dit er wat bij in geschoten? Zou je dit willen aanpakken maar heb je een stok achter de deur nodig? Of ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar Personal Training maar hebben de kosten je tegen gehouden?

Wij snappen jou en daarom hebben wij een leuke actie voor jou bedacht! Onze actie “meet de trainer” (die velen inmiddels wel kennen), komt deze keer in een ander jasje. Personal Training door onze nieuwste Personal Trainer Kirsten voor de prijs van 99 euro per maand (maandelijks opzegbaar).

Hoe tof is dat! Een scherp geprijsd PT traject om jou even die kick-start te geven die je nodig hebt! Wil je wat afvallen? Je fitter voelen? Wat meer spieren opbouwen? Minder klachten die zijn ontstaan door het vele zitten? Of een betere conditie? Denk er maar alvast over na en maak jouw doelen concreet. Je start met een uitgebreide intake en het bespreken van jouw behoeften. Vervolgens heb je wekelijks een Personal Training die erop gericht is om jouw doelen te bereiken. Uiteraard houden wij de richtlijnen van het RIVM in acht en trainen wij op dit moment in de buitenlucht met voldoende afstand en hygiëne voorschriften. Bij regen trainen we onder een afdak!

Let op:

  • De actie is geldig t/m 28 februari 2021.
  • De looptijd van het Personal Training traject is maximaal 3 maanden.
  • Na deze 3 maanden heb je de mogelijkheid om het abonnement te verlengen volgens de huidige tarieven en abonnementsvormen (zie invictuspt.nl)

Neem contact op middels een mail naar wendy@invictuspt.nl voor een GRATIS proeftraining en start jouw #fitondankscorona traject. Er zijn slechts 8 plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

Vraag het gratis e-book aan!

Stap voor stap naar een gezond voedingspatroon

Vul hieronder je gegevens in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIJNA KLAAR 50%

Oeps! We konden je formulier niet vinden.